0

Единечна постојка Тип 1

ПРЕДНА СТРАНА
СТРАНИЧНО СТАКЛО ВНАТРЕШНО
СТРАНИЧНО СТАКЛО НАДВОРЕШНО
ЗАДНА СТРАНА