0

ЗОШТО РЕКЛАМА НА АВТОБУСКИ ПОСТОЈКИ?

Јак факт: Со автобусите на ЈСП Скопје годишно се возат дури 52 милиона патници! Оваа бројка секако е поголема кога ќе се земат предвид и патниците превезени со приватните превозници.


Појак факт: Во секој момент луѓе од сите генерации не само што ќе ја регистрираат вашата реклама, туку, додека чекаат градски превоз, сигурно ќе посветат повеќе внимание и ќе прочитаат сè што пишува на рекламата. А, знаеме дека вниманието е најмоќната валута на денешницата ☻


Најјак факт: И, ова беше само за патниците. Сепак, рекламата на автобуските постојки ќе ја гледаат и пешаци, минувачи, возачи, совозачи... Па, сега, вие пресметајте за колкава бројка станува збор ☻


За уште интересни факти поврзани со рекламирање на автобуски ПОСТОЈКИ, кликнете ТУКА.
Регистрирајте се за да ги добивате нашите најнови понуди, новитети и промоции

ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕЛ ОД НАШИТЕ РЕАЛИЗИРАНИ КАМПАЊИ

Во светот на музиката
со A1 Xplore Music by Deezer
А1
29 January
Во светот на музиката
Омилената музика секогаш со тебе
За повеќе фотографии посетете ја нашата ГАЛЕРИЈА