0

За Нас

МАРАТОН АДВЕРТАЈЗИНГ ГРУП

- Стартувавме во 2005 година, со рекламирање на старите автобуси во Скопје;

- Приказната ја започнавме со првиот брендиран автобус за брендот „Пепси“ и рекламни хенгери за брендот „Вригли“;

- Продолживме со рекламирање на новите двокатни автобуси;

- Зад нас е соработка со XXX клиенти, голем број брендови и маркетинг-агенции, а визијата ни е да ја продолжиме и збогатуваме соработката;

- 24-часовна поддршка за одржување на медиумите од наша сопствена печатница – ХД ПРИНТ;

- Овозможуваме целосна услуга за рекламирање на едно место.

Приказната на МАРАТОН продолжува со... М СТОП

...Хм, а што е М СТОП?

М СТОП е... како да ви кажеме за да нè сфатите најдобро... нашето ново милениче.

Имено, од 2016 година станавме концесионери и на рекламниот простор на автобуските постојки низ Скопје. Тоа значи дека ако учествувате во маратонот, ќе можете да застанете и да се одморите. Или, ако не сте во добра кондиција и не сте спремни за маратон, можете да се испробате во новата дисциплина – да стоите во место и да си одморате. Полесно, здравје! За повеќе информации за М СТОП, кликнете ТУКА.