0

Галерија

Поглед на нашето минато

СКОПСКА ПИВАРА
СКОПСКО RADLER
СКОПСКА ПИВАРА
15 July
СКОПСКА ПИВАРА
СКОПСКО RADLER
ПРИЛЕПСКА ГАЗОЗА
ПРИЛЕПСКА ГАЗОЗА ОСВЕЖУВА И ЗБЛИЖУВА
ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА
08 July
ПРИЛЕПСКА ГАЗОЗА
ПРИЛЕПСКА ГАЗОЗА ОСВЕЖУВА И ЗБЛИЖУВА
ПРИЛЕПСКА ГАЗОЗА
ПРИЛЕПСКА ГАЗОЗА ОСВЕЖУВА И ЗБЛИЖУВА
ПРИЛЕПСКА ГПИВАРНИЦА
07 July
ПРИЛЕПСКА ГАЗОЗА
ПРИЛЕПСКА ГАЗОЗА ОСВЕЖУВА И ЗБЛИЖУВА
HIPP
HIPPIS
HIPP
04 July
HIPP
HIPPIS
HIPP
HIPPIS
HIPP
01 July
HIPP
HIPPIS
HIPP
HIPPIS
HIPP
30 June
HIPP
HIPPIS
HIPP
HIPPIS
HIPP
28 June
HIPP
HIPPIS
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
22 June
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
22 June
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
22 June
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
22 June
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
22 June
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
22 June
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
22 June
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
22 June
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
QATAR AIRWAYS
22 June
QATAR AIRWAYS
Oд Скопје преку Доха до повеќе од 150 дестинации
ЦЕРМАТ
METROPOLI
ЦЕРМАТ
17 June
ЦЕРМАТ
METROPOLI
ТЕЛЕКОМ ВАРДАР
Горди на нашите шампиони
ТЕЛЕКОМ
16 June
ТЕЛЕКОМ ВАРДАР
Горди на нашите шампиони
ТЕЛЕКОМ ВАРДАР
Горди на нашите шампиони
ТЕЛЕКОМ
16 June
ТЕЛЕКОМ ВАРДАР
Горди на нашите шампиони
ЦЕРМАТ
SNICKERS ICE CREAM
ЦЕРМАТ
09 June
ЦЕРМАТ
SNICKERS ICE CREAM
ЦЕРМАТ
SNICKERS ICE CREAM
ЦЕРМАТ
05 June
ЦЕРМАТ
SNICKERS ICE CREAM
ЦЕРМАТ
METROPOLI
ЦЕРМАТ
05 June
ЦЕРМАТ
METROPOLI
Black `n` Easy
Каде и да посакаш
Гранд кафе - Атлантик Груп
01 June
Black `n` Easy
Турско кафе и на работа
DM ДРОГЕРИИ
Најпродавана сончева козметика во Германија!
DM ДРОГЕРИИ
27 May
DM ДРОГЕРИИ
SUN DANCE
DM ДРОГЕРИИ
Најпродавана сончева козметика во Германија!
DM ДРОГЕРИИ
27 May
DM ДРОГЕРИИ
SUN DANCE
ГОРЕЊЕ
НЕМА ПОВЕЌЕ ФРУСТРАЦИИ! НЕМА МРАЗ, НЕМА ПРОБЛЕМИ
ФОРЕЊЕ
25 May
ГОРЕЊЕ
НЕМА ПОВЕЌЕ ФРУСТРАЦИИ! НЕМА МРАЗ, НЕМА ПРОБЛЕМИ
ADAM`S SHOES
Пепелашка е доказ дека нови чевли можат да ти го променат животот
ADAM`S SHOES
22 May
ADAM`S SHOES
Пепелашка е доказ дека нови чевли можат да ти го променат живото
Cockta
(О) стани оригинал
Cockta
12 May
Cockta
(О) стани оригинал
Телеком
Ослободи ги GORILLAZ со THE LENZ
ТЕЛЕКОМ
12 May
Телеком
Ослободи ги GORILLAZ со THE LENZ
Телеком
Магента 1 за фудбал #1
Telekom
11 May
Телеком
Магента 1 за фудбал #1
Forza
од 3.000 до 12.000 МКД за 15 минути!
www.forza.mk
10 May
Forza
од 3.000 до 12.000 МКД за 15 минути!
Наградна игра СКОПСКО
ГОООЛЕМА НАГРАДНА ИГРА
СКОПСКА ПИВАРА
09 May
Наградна игра СКОПСКО
ГОООЛЕМА НАГРАДНА ИГРА
dm дрогерии
Отворање на нова дрогерија во Кисела Вода
dm дрогерии
06 May
dm дрогерии
Отворање на нова дрогерија во Кисела Вода
dm дрогерии
Отворање на нова дрогерија во Кисела Вода
dm дрогерии
06 May
dm дрогерии
Отворање на нова дрогерија во Кисела Вода
Park Residence
Park Residence, office and residential
Park Residence
04 May
Park Residence
Park Residence, office and residential
Park Residance
Park Residence, office and residential
Park Residence
04 May
Park Residance
Park Residence
Park Residence
Park Residence, office and residential
Park Residence
04 May
Park Residence
Park Residence
Laško
кампања Laško
Скопска Пивара
26 April
Laško
кампања Laško
Laško
кампања Laško
Скопска Пивара
26 April
Laško
кампања Laško
Laško
кампања Laško
Скопска Пивара
26 April
Laško
кампања Laško
Laško
кампања Laško
Скопска Пивара
26 April
Laško
кампања Laško
Laško
кампања Laško
Скопска Пивара
26 April
Laško
кампања Laško
СКОПСКО
Одиме на Скопско
СКОПСКО
13 April
СКОПСКО
Одиме на Скопско
СКОПСКО
ОДИМЕ НА СКОПСКО
СКОПСКО
13 April
СКОПСКО
ОДИМЕ НА СКОПСКО
СКОПСКО
ОДИМЕ НА СКОПСКО
СКОПСКО
13 April
СКОПСКО
ОДИМЕ НА СКОПСКО
СКОПСКО
ОДИМЕ НА СКОПСКО
СКОПСКО
13 April
СКОПСКО
ОДИМЕ НА СКОПСКО
СКОПСКО
ОДИМЕ НА СКОПСКО
СКОПСКО
13 April
СКОПСКО
ОДИМЕ НА СКОПСКО
СКОПСКО
ОДИМЕ НА СКОПСКО
СКОПСКО
13 April
СКОПСКО
ОДИМЕ НА СКОПСКО
Халк банка
Mastercard - плаќај во движење
Халк банка
12 April
Халк банка
Mastercard - плаќај во движење
Халк банка
Mastercard - Плаќај во движење
Халк банка
12 April
Халк банка
Mastercard - Плаќај во движење
ХАЛК БАНКА
Mastercard - Плаќај во движење
ХАЛК БАНКА
12 April
ХАЛК БАНКА
Mastercard - Плаќај во движење
ХАЛК БАНКА
Mastercard - Плаќај во движење
ХАЛК БАНКА
12 April
ХАЛК БАНКА
Mastercard - Плаќај во движење
Охридска банка
Станбен кредит
Охридска банка
12 April
Охридска банка
Станбен кредит
CITROEN C3
Нов CITROEN C3
CITROEN
10 April
CITROEN C3
Нов CITROEN C3
ГОРЕЊЕ
GORENJE RETRO SPECIAL EDITION
ГОРЕЊЕ
08 April
ГОРЕЊЕ
GORENJE RETRO SPECIAL EDITION
ФРИКОМ
Слатка романса
ФРИКОМ
08 April
ФРИКОМ
Слатка романса
ФРИКОМ
Затоа што Quattro има се што сакаш
ФРИКОМ
08 April
ФРИКОМ
Сите на Quattro
ФРИКОМ
Слатка романса
ФРИКОМ
08 April
ФРИКОМ
Слатка романса
ФРИКОМ
Слатка романса
ФРИКОМ
08 April
ФРИКОМ
Слатка романса
ФРИКОМ
Слатка романса
ФРИКОМ
08 April
ФРИКОМ
Слатка романса
ФРИКОМ
Слатка романса
ФРИКОМ
08 April
ФРИКОМ
KAPRI
ФРИКОМ
Затоа што Quattro има се што сакаш
ФРИКОМ
08 April
ФРИКОМ
Сите на Quattro
Fanta
ТОП, ја преземаме FANTA
Coca Cola
04 April
Fanta
ТОП, ја преземаме FANTA
Fanta
ТОП, ја преземаме FANTA
Coca Cola
04 April
Fanta
ТОП, ја преземаме FANTA
Story.mk
Приказна, а не страница
Story.mk
01 April
Story.mk
Приказна, а не страница
Grouper
Се што ќе посакаш е на попуст! Прво провери на www.grouper.mk
Grouper
20 March
Grouper
Прво провери на www.grouper.mk
Grouper
Се што ќе посакаш е на попуст! Прво провери на www.grouper.mk
Grouper
20 March
Grouper
Прво провери на www.grouper.mk
Grouper
Се што ќе посакаш е на попуст! Прво провери на www.grouper.mk
Grouper
20 March
Grouper
Прво провери на www.grouper.mk
Capital Bank
Брз онлајн кредит
Capital Bank
15 March
Capital Bank
Брз онлајн кредит
Capital Bank
Брз онлајн кредит
Capital Bank
15 March
Capital Bank
Брз онлајн кредит
Охридска банка
НАЈ НАЈ КЕШ КРЕДИТ
Охридска банка
01 March
Охридска банка
НАЈ НАЈ КЕШ КРЕДИТ
VIP Комбо
Интерактивна телевизија
Vip
01 March
VIP Комбо
кампања Март 2017
VIP Комбо
Интерактивна телевизија
Vip
01 March
VIP Комбо
Кампања Март 2017
VIP Комбо
Интерактивна телевизија
Vip
01 March
VIP Комбо
Кампања Март 2017
ТЕЛЕКОМ Февруари 2017
Поврзани со најдобрата мрежа
ТЕЛЕКОМ
15 February
ТЕЛЕКОМ Февруари 2017
Најдобрата мрежа
ТЕЛЕКОМ февруари 2017
Поврзани со најдобрата мрежа
Телеком
15 February
ТЕЛЕКОМ февруари 2017
Најдобрата мрежа
Телеком февруари 2017
Поврзани со најдобрата мрежа
ТЕЛЕКОМ
15 February
Телеком февруари 2017
Најдобрата мрежа
Комерцијална банка
Mastercard бесконтактни картички на Комерцијална банка
Комерцијална банка
31 January
Комерцијална банка
Mastercard бесконтактни картички на Комерцијална банка
Комерцијална банка
Mastercard бесконтактни картички на Комерцијална банка
Комерцијална банка
31 January
Комерцијална банка
Mastercard бесконтактни картички на Комерцијална банка
Комерцијална банка
Mastercard бесконтактни картички на Комерцијална банка
Комерцијална банка
31 January
Комерцијална банка
Mastercard бесконтактни картички на Комерцијална банка
Комерцијална банка
Mastercard бесконтактни картички на Комерцијална банка
Комерцијална банка
31 January
Комерцијална банка
Mastercard бесконтактни картички на Комерцијална банка
MaYa вода
кампања за лансирање на нов бренд во сегментот на води на пазарот
Maya вода
04 January
MaYa вода
кампања за лансирање
MaYa вода
кампања за лансирање на нов бренд во сегментот на води на пазарот
Maya вода
04 January
MaYa вода
кампања за лансирање
VIP Комбо
кампања на VIP декември 2016
VIP
12 December
VIP Комбо
VIP Комбо
ВИВА
сокчиња со ликови од Avengers и Frozen
ВИВА
09 December
ВИВА
сокчиња со ликови од Avengers и Frozen
ВИВА
сокчиња со ликови од Avengers и Frozen
ВИВА
09 December
ВИВА
сокчиња со ликови од Avengers и Frozen
Златен Даб
Златен Даб новогодишна кампања
Златен Даб
07 December
Златен Даб
Златен Даб новогодишна кампања
Златен Даб
Златен Даб новогодишна кампања
Златен Даб
07 December
Златен Даб
Златен Даб новогодишна кампања
Златен Даб
Златен Даб новогодишна кампања
Златен Даб
07 December
Златен Даб
Златен Даб новогодишна кампања
Златен Даб
Златен Даб новогодишна кампања
Златен Даб
07 December
Златен Даб
Златен Даб новогодишна кампања
Авицена
АВИЦЕНА Јасна слика за вашето здравје
Авицена
07 December
Авицена
Авицена
Pepsi
Празниците се момент. Вкуси ги.
Pepsi
06 December
Pepsi
Pepsi новогодишна кампања
Pepsi
Празниците се момент. Вкуси ги.
Pepsi
06 December
Pepsi
Pepsi новогодишна кампања
Nescafe
Кампања Nescafe 3 во 1, Choco hazelnut
Nescafe
05 December
Nescafe
Кампања Nescafe
Nescafe
Кампања Nescafe 3 во 1, Choco hazelnut
Nescafe
05 December
Nescafe
Кампања Nescafe
Nescafe
Кампања Nescafe 3 во 1, Choco hazelnut
Nescafe
05 December
Nescafe
Кампања Nescafe
Coca Cola
Coca Cola новогодишна кампања
Coca Cola
01 December
Coca Cola
Coca Cola новогодишна кампања
Coca Cola
Coca Cola новогодишна кампања
Coca Cola
01 December
Coca Cola
Coca Cola новогодишна кампања
Coca Cola
Coca Cola новогодишна кампања
Coca Cola
01 December
Coca Cola
Coca Cola новогодишна кампања
Coca Cola
Coca Cola новогодишна кампања
Coca Cola
01 December
Coca Cola
Coca Cola новогодишна кампања
Coca Cola
Coca Cola новогодишна кампања
Coca Cola
01 December
Coca Cola
Coca Cola новогодишна кампања
НОВАТА MAGENTA 1
Новата MAGENTA 1
ТЕЛЕКОМ
26 November
НОВАТА MAGENTA 1
Кампања на Телеком ноември 2016
НОВАТА MAGENTA 1
НОВАТА MAGENTA 1
ТЕЛЕКОМ
26 November
НОВАТА MAGENTA 1
Кампања на Телеком ноември 2016
MAGENTA 1
Новата MAGENTA 1
ТЕЛЕКОМ
26 November
MAGENTA 1
Кампања на Телеком ноември 2016
Lyca mobile
вашата нова мобилна мрежа
Lyca mobile
18 November
Lyca mobile
кампања Ноември 2016
ОДИМЕ НА СКОПСКО
Предновогодишна кампања на Скопска Пивара - ОДИМЕ НА СКОПСКО
СКОПСКО
14 November
ОДИМЕ НА СКОПСКО
кампања Ноември 2016
ОДИМЕ НА СКОПСКО
Предновогодишна кампања на Скопска Пивара - ОДИМЕ НА СКОПСКО
СКОПСКО
14 November
ОДИМЕ НА СКОПСКО
кампања Ноември 2016
ОДИМЕ НА СКОПСКО
Предновогодишна кампања на Скопска Пивара - ОДИМЕ НА СКОПСКО
СКОПСКО
14 November
ОДИМЕ НА СКОПСКО
кампања Ноември 2016
Heineken
Heineken во светот, Семеен рецепт, Амстердам
Heineken
07 November
Heineken
кампања Ноември 2016
Heineken
Heineken во светот, Семеен рецепт, Амстердам
Heineken
07 November
Heineken
кампања Ноември 2016
Heineken
Heineken во светот, Семеен рецепт, Амстердам
Heineken
07 November
Heineken
кампања Ноември 2016
VIP Комбо
VIP Комбо - комбинирајте и заштедете
Vip
01 November
VIP Комбо
кампања Ноември 2016
VIP Комбо
VIP Комбо - комбинирајте и заштедете
Vip
01 November
VIP Комбо
кампања Ноември 2016
VIP Комбо
VIP Комбо - комбинирајте и заштедете
Vip
01 November
VIP Комбо
кампања Ноември 2016
VIP Комбо
VIP Комбо - комбинирајте и заштедете
Vip
01 November
VIP Комбо
кампања Ноември 2016
VIP Комбо
VIP Комбо - комбинирајте и заштедете
Vip
01 November
VIP Комбо
кампања Ноември 2016
ПРЕСПАВ
кампања за македонска ТВ серија со наслов ПРЕСПАВ
ПРЕСПАВ
01 November
ПРЕСПАВ
ТВ серија
СКЕНДЕРОВСКИ
Емисија улица Македонија со Бојана
СКЕНДЕРОВСКИ
19 October
СКЕНДЕРОВСКИ
Улица Македонија
ТЕЛЕКОМ
кампања #COOL ќерки и синови
ТЕЛЕКОМ
10 October
ТЕЛЕКОМ
#COOL ќерки и синови
ТЕЛЕКОМ
кампања #COOL ќерки и синови
ТЕЛЕКОМ
10 October
ТЕЛЕКОМ
#COOL ќерки и синови
ТЕЛЕКОМ
кампања #COOL ќерки и синови
ТЕЛЕКОМ
10 October
ТЕЛЕКОМ
#COOL ќерки и синови
ТЕЛЕКОМ
кампања #COOL ќерки и синови
ТЕЛЕКОМ
10 October
ТЕЛЕКОМ
#COOL ќерки и синови
ТЕЛЕКОМ
кампања #COOL ќерки и синови
ТЕЛЕКОМ
10 October
ТЕЛЕКОМ
#COOL ќерки и синови
ТЕЛЕКОМ
кампања #COOL ќерки и синови
ТЕЛЕКОМ
10 October
ТЕЛЕКОМ
#COOL ќерки и синови
Витаминка
Наградна игра на Витаминка "ГООООЛЕМА СТОБИРАНКА" на брендот Стоби Флипс
Витаминка
01 October
Витаминка
Голема Стобиранка
Витаминка
Наградна игра на Витаминка "ГООООЛЕМА СТОБИРАНКА" на брендот Стоби Флипс
Витаминка
01 October
Витаминка
Голема Стобиранка
Витаминка
Наградна игра на Витаминка "ГООООЛЕМА СТОБИРАНКА" на брендот Стоби Флипс
Витаминка
01 October
Витаминка
Голема Стобиранка
Витаминка
Наградна игра на Витаминка "ГООООЛЕМА СТОБИРАНКА" на брендот Стоби Флипс
Витаминка
01 October
Витаминка
Голема Стобиранка
Coca Cola
Кампања на Coca Cola - Taste the feeling
Coca Cola
11 September
Coca Cola
TASTE THE FEELING
Coca Cola
Кампања на Coca Cola - Taste the feeling
Coca Cola
11 September
Coca Cola
TASTE THE FEELING
Coca Cola
Кампања на Coca Cola - Taste the feeling
Coca Cola
11 September
Coca Cola
TASTE THE FEELING
Coca Cola
Кампања на Coca Cola - Taste the feeling
Coca Cola
11 September
Coca Cola
TASTE THE FEELING
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување
Бимилк
Кампања за промоција на ново практично пакување кај Битолски јогурт и Баланс +
Бимилк
04 September
Бимилк
Ново практично пакување