0

ЗОШТО РЕКЛАМА НА АВТОБУСКИ ПОСТОЈКИ?

Јак факт: Со автобусите на ЈСП Скопје годишно се возат дури 52 милиона патници! Оваа бројка секако е поголема кога ќе се земат предвид и патниците превезени со приватните превозници.


Појак факт: Во секој момент луѓе од сите генерации не само што ќе ја регистрираат вашата реклама, туку, додека чекаат градски превоз, сигурно ќе посветат повеќе внимание и ќе прочитаат сè што пишува на рекламата. А, знаеме дека вниманието е најмоќната валута на денешницата ☻


Најјак факт: И, ова беше само за патниците. Сепак, рекламата на автобуските постојки ќе ја гледаат и пешаци, минувачи, возачи, совозачи... Па, сега, вие пресметајте за колкава бројка станува збор ☻


За уште интересни факти поврзани со рекламирање на автобуски ПОСТОЈКИ, кликнете ТУКА.
Регистрирајте се за да ги добивате нашите најнови понуди, новитети и промоции

ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕЛ ОД НАШИТЕ РЕАЛИЗИРАНИ КАМПАЊИ

ROCHAS PARIS
BYZANCE
ROCHAS PARIS
01 November
ROCHAS PARIS
BYZANCE
За повеќе фотографии посетете ја нашата ГАЛЕРИЈА